Znakovi u horoskopu koji se najbolje ljube

Znakovi u horoskopu koji se najbolje ljube

Kako horoskopski znakovi gledaju na ljubljenje?

Astrologija nam danas može otkriti puno toga vezano za ponašanje i karakter horoskopskih znakova. Znamo kako je svaki horoskopski znak najbolji u nečemu. Neki horoskopski znakovi su odlični u kuhinji, neki u vožnji, neki u poslu, neki u analizi, ali jeste li se ikada zapitali koji se znakovi najbolje ljube? Pod ljubljenje ovdje ne mislimo na ljubljenje među partnerima, nego općenito.

Ljubljenje je često prvi korak u većoj intimi između dvoje ljudi, i kao takvo mnogima će predstavljati određeni stres, dok će drugima to biti ništa posebno za odraditi. Poznato je kako nam zvijezde mogu otkriti puno toga o našem ljubavnom životu, što znači da nam isto tako mogu otkriti tko se najbolje a tko najgore ljubi u horoskopu.

S jezikom ili možda bez? Strastveno i dugo ljubljenje ili ipak skroz nježno i polako? Svejedno koji način ljubljenja preferirali, svaki horoskopski znak ima određeni stil koji mu najviše odgovara i koji najviše primjenjuje na drugima. Saznajte koji horoskopski znak najbolje odgovara vama i vašem stilu u razmjenjivanju nježnosti i krenite u istraživanje!

Horoskopski znakovi koji se najbolje ljube

Prema mišljenjima mnogih astrologa, potrebno je i do nekoliko spojeva i “tajnih sastojaka” kako bi se određeni horoskopski znak našao na popisu najpoželjnijih. Neki se mogu dokazati već na prvom spoju, dok je nekima potrebna određena atmosfera kako bi se najbolje prezentirali. Donosimo vam popis horoskopskih znakova koji imaju samopouzdanje, strast, iskustvo i emocionalnu inteligenciju.

Kada je u pitanju iskustvo i samopouzdanje, nitko ne može nadmašiti Jarca. Jarci oduševljavaju pravilnim poljupcima kojima iskazuju svoju predanost. Samo jedan intiman poljubac s Jarcem i možete osjetiti kako ste poželjni. Ako ipak želite nešto spontanije kod ljubljenja, tada su Blizanci vaš savršen odabir. Brbljavi po prirodi, obožavaju koristiti svoj jezik, tako da ponekad možete primijetiti kako se često igraju njime dok pričaju. Vole duge i romantične poljupce.

Poljupci u filmskom stilu su rezervirani za Škorpione. Sirovi i intenzivni poljubac će vam odmah dati do znanja kako ste samo njihovi. Miks hladnokrvnosti, smirenosti i sabranosti su karakteristike Strijelca u osvajanju. Oni će sami odabrati trenutak kada će vas poljubiti, ne razmišljajući da li vam to odgovara. Na prvu zvuči dosta traljavo, ali njihov poljubac će vam dokazati suprotno.

Bez nametljivosti i pretjerane senzualnosti, Bik će vas natjerati da čekate pravi trenutak za razmjenu nježnosti jer su po prirodi malo sporiji u nekim stvarnosti. Kada se dogodi pogodan trenutak, onda možete očekivati rastapanje s romantičnim poljupcima. Kakav bi to popis bio da se ne spomene najromantičniji horoskopski znak – ribe!

Ribe se uz ljubljenje vole i dirati, tako da se nemojte iznenaditi ako se sramežljive Ribice uz vas pretvore u strastvenog partnera. Svi horoskopski znakovi imaju svoje prednosti i mane kod ljubljenja i pokazivanja emocija, ali upravo u tome je čar. Navedeni znakovi vas svakako mogu osvojiti s svojim pristupom i šarmom, potrebno je samo prepustiti se.

Horoskopski znakovi koji se najgore ljube

Uvijek se priča o tome koji se znakovi najbolje ljube, ali što je s onima koji nisu baš uspješni u ljubljenju? Teško je dodijeliti titulu najgore ljubljenje, jer realno svakome će pasati drugačiji oblik ljubljenja. Normalno je da će senzualnijem znaku odgovarati strastveni i spori poljupci, dok će onim vatrenijima razmjenjivanje sline i žestoki poljupci biti bolji. Evo evo što astrolozi kažu o malo manje dobrim znakovima kada je u pitanju ljubljenje.

Ovni se bez srama i vječito zaigrano upuštaju u ljubljenje. I dok na prvu to zvuči odlično, drugoj strani se ovo može činiti nametljivo i protiv njihove volje. Sposobnost iznenađenja je super karakteristika navedenog znaka, ali ne uvijek. Rak treba vodstvo u ljubljenju, što znači da ćemo rijetko kad sresti navedeni znak da preuzima prvi korak. Ako im prevlada želja da preuzmu inicijativu u ljubljenju često će to ispasti traljavo, ali pomalo i simpatično.

Iako su veoma vatreni znak i puni samopouzdanja, Lavovi nisu najbolji u ljubljenju. Znaju što i kako trebaju ali njihovo samopouzdanje se gubi jer se pitaju da li će to odraditi na pravilan način. Vage vole učiti i isprobavati nove stvari, ali to postaje problem kada se krenu ljubiti s osobom prvi put. Ovdje odmah dolazi do isprobavanja, guranja jezika i različitih poljupca koji mogu odbiti partnera.

Vodenjak se često može vidjeti na popisu najboljih, ali pošto je njima ljubljenje posebno iskustvo često znaju pretjerati i dodati ljubljenju veću važnost nego ono ima. Znakovi koji nisu na popisu najboljih i najgorih su zapravo zlatna sredina. Kako saznati koji se znak najbolje ljubi? Potrebno je samo prepustiti prvi poljubac njima.

Tagovi:

Više članaka