Kako se ponašaju horoskopski znakovi kad varaju

Kako se ponašaju horoskopski znakovi kad varaju

Evo kako se ponašaju horoskopski znakovi kada varaju

Prevara u vezi nikada nije ugodno iskustvo. Dapače, predstavlja jedno od najneugodnijih iskustava koje čovjek može doživjeti. U vezi s tim ni malo lijepim događajem postavlja se i pitanje kako se ponašaju horoskopski znakovi kada varaju. Da bi to razumijeli, možemo se poslužiti i drevnom vještinom koja se zove tarot čitanje. Tako će nam tarot čitanje npr. reći da ovnovni vole biti predvodnici u svemu, tvrdoglavi su i avanturisti. Upravo zato, prevara je učestalija kod ovog horoskopskog znaka. Drugi horoskopski znakovi se npr. potpuno drugačije ponašaju. Tarot čitanje će nam tako reći da rakovi vole sigurnost u vezi i da ako je ne dobiju, spremni su sigurnost tražiti drugdje. To su znakovi koji nisu skloni otvoreno reći što ih muči, pa tako dugo mogu trpiti i zataškavati stvari koje ih muče u vezi, a potom puknuti i počiniti prevaru. Ako vas zanima da li vas vaš partner vara, zatražite tarot čitanje i saznajre odgovore.

Koji su horoskopski znakovi vjerni a koji ne?

Sigurno nije prvi put da čujete da su bikovi tvrdoglavi, a da škorpioni imaju kratki fitilj. Kada su u pitanju karakteristike koje imaju horoskopski znakovi, vrijedi njihove osobnosti promotriti i kroz prizmu prevare u vezi. Tako npr. lavovi su rođeni lideri, kraljevi džugle, osvajači i vođe. Ništa drugačije nije ni u ljubavi, lavovi toliko vole osvajati da ih ta želja zna potpuno obuzdati, do te mjere da u nastojanju da tu želju zadovolje počine prevaru. S druge strane, vrijedi spomenuti i koji su horoskopski znakovi vjerni. Tako se za vage kaže da su horoskopski znak koji je izmoslio ljubav. Vage vole da sve u ravnoteži, ne vole biti same i privržene su partneru. Vole romantiku i dugotrajnu vezu stoga su veoma vjeran znak. Za vodenjake se isto kaže da su odani i privrženi, stoga je prevara strana i njima. Ipak, i vaga i vodenjak nekada znaju iznenaditi, stoga se oslanjajte prvenstveno na svoju intuiciju ako mislite da je nešto pošlo po zlu.

Evo koji horoskopski znakovi će vas najprije prevariti!

Ako ste tek počeli hodati s partnerom i strah vas je vezati se za njega ili nju jer se bojite prevare, evo kratkog vodiča koji horoskopski znakovi su najskloniji prevari i koji će najbrže počiniti takvo nedjelo. Neka vam to bude vodič prilikom donošenja odluke o tome trebate li ili ne vjerovati vašem partneru. Tako je poznato da su strijelci nesputani u ljubavi. Oni jako cijene slobodu, a ništa drugačije nije ni sa seksualnom slobodom. Ako od strijelca čujete da im nedostaje uzbuđenja, da im je ljubavni život postao monoton i tome slično, to je veoma crvena zastavica i to bi moglo upućivati da je strijelac spreman za eksperimentiranje s drugim partnerima. Za djevice se zna reći da teže perfekcionizmu, i čim ne dobivaju ono što žele, da su spremne tražiti to kod drugoga. Ako djevica često ističe vaše mane i sve što s vama ne valja, trebali bi biti na oprezu. To su ukratko horoskopski znakovi koji najčešće varaju.

Tagovi:

Više članaka