Koje cvijeće vole žene

Koje cvijeće vole žene

Različite žene vole različito cvijeće, ali ruže vole sve

U poeziji se ženu često uspoređuje i identificira sa cvijetom, u slikarstvu, fotografiji, pa i kiparstvu ponekada suteme žene s cvijećem, a ženska ljepota je usporediva jedino sa ljepotom cvijeta. Istina je da različite žene vole različito cvijeće, ali ruže vole sve, a u novije vrijeme i orhideje otkada se mogu kupiti iz kultiviranog uzgoja. Vjeruje se da je ženina ljubav za točno određenu vrstu cvijeća vezana uz njezinu osobnost koju voljeni cvijet i smibolizira.

Ruže vole i nježene i plahe, ali i strastvene žene. Dakle, žene intuitivno bira točno ono cvijeće koje joj po svemu odgovara. Na isti način žene odabiru i boje i mirise cvijeća. Kada bi muškarci zapamtili da se žensko srce može otvoriti i samo jednim cvijetom, a raskošnim buketom mogu to srce dobiti na dlanu, češće bi se koristili tim instrumentom zavođenja. Pitajte ženu kojem se cvijeću veseli i saznat ćete kakva je i kako ćete je osvojiti.

Kupite dragoj ženi cvijeće koje voli i dobit ćete njeno srce

Govor cvijeća se ne može ničim drugim zamijeniti, kupite dragoj ženi cvijeće koje voli i dobit ćete njeno srce zauvijek. Evo malo simbolike cvijeća koja vam može pomoći da napravite pravi izbor: Ruže (ljubav i prijateljstvo), karanfil (odanost, prosperitet i obilje), orhideje (elegancija i profinjenost), suncokret (divljenje, snaga, ponos), tulipan (slava i ponos), visibaba (nada), kala (elegancija, luksuz, bogatstvo), narcis (samoljublje, narcisoidnost), ljiljan (nevinost, čistoća, sreća), magnolija (dostojanstvo i otmjenost), mimoza (osjetljivost i sigurnost).

Usporedite simboliku koju skriva neko cvijeće sa ženom kojoj ćete ga darovati: Iris (inspiracija, nadahnuće), ljubičice (odanost, vjernost, ponekada tiha tuga), zumbul (postojanost, nepokolebljivost, ali i igra), hortenzije (srdačnost, pomirenje), gladiole (jak karakter, naglost, ljupkost, ali ih ne bi trebalo poklanjati ženi koju volite), lavanda (čekat ćete je), astre (mogu li ti vjerovati, sumnje), potočnice (stalno mislim na tebe), dalija (uzvišenost, elegancija), jorgovan (sumnja u vjernost), amarilis (oholost, nedostupnost), neven (nemoj me povrijediti), anemone (usamljenost), frezije (molim više pažnje).

Kada ne znate koje cvijeće pokloniti ženi, poklonite po zodijaku

Astrološki cvjetoskop prilično točno opisuje kakve cvjetne sklonosti imaju žene svih horoskopskih znakova. Kada ne znate koje cvijeće pokloniti ženi, poklonite po zodijaku. Žene u znaku obna vole sve nijanse crvene, žute i bijele boje i snažne mirise (ruže, geranij, žena bik je venerino dijete i također voli ruže, karanfile, ali prije svega raskošne, šarene, ali estetski dotjerane bukete. Žena blizanac voli limun žuti i narančasti cvjetovi sa bijelim i zelenilom, može poljsko cvijeće.

Žena rak je emotivna i treba nježne boje. Žena lav voli sve nijanse žute, narančaste, ali i crvene i što krupnije cvjetove. Suzdržane djevice vole prigušene boje zemlje okre, smeđe, tamnozelenu i vole sitno cvijeće (đurđice). Ne postoji cvijet koji ženu vagu ne bi razveselio. Žena škorpion voli crvene i tamnocrvene nijanse strasti. Strijelcima odgovara plavo, ljubičasto i boja vina. Jarci više vole cvijet u tegli, vodenjaci sve nijanse plave, a ribe ljubičasto i lila. Dostava cvijeća za sve prilike i znakove.

Tagovi:

Više članaka