Od koga posuditi novac

Od koga posuditi novac

Od koga posuditi novac kada ste u blokadi

U stabilnim vremenima nikada nije problem doći do novca, naročito ako ste uredno zaposleni, posuditi će vam prijatelji, rodbina ili banka, no, to su prošla svršena vremena. Nered na tržištu rada donosi opću nesigurnost, neplaććanje računa, ovrhe i blokade i najedanput su svi u sličnoj situaciji i nitko vam ne može posuditi novac. Najvažnije je znati od koga posuditi novac kada ste u blokadi, kada vas svi redom odbiju rodbina, prijatelji i banke.

Nebankarske kreditne kuće i ovlašteni privatni zajmodavci su spas za sve one koji na nijedan drugi način ne mogu doći do novca. Dakle, pitanje, od koga posuditi novac ako ste pod ovrhom vas uvijek vodi na službene web stranice internetskih kredita koje su vrlo pregledne, opremljene kalkulatorima za ogledne izračune kredita, kamata i mjesečnih rata i omogućavaju vam da odmah predate svoj online zahtjev za kredit, a za samo 15 minuta vaš zahtjev će biti obrađen, odobren i traženi iznos će biti na vašem računu.

Od koga posuditi novac da spriječite ovrhu

Ovrhe vaša dugovanja po neplaćenim računima učetvorostručuju i najeftinija opcija je izbjeći ih. Plaćate troškove upravnog postupka, troškove FINE i otvaranja zaštićenog računa, zatezne kamate na dugovanja, a ako su vaši dugovi prodani nekoj agenciji ovršni troškovi koje vi morate platiti još više poskupljuju. Od koga posuditi novac da spriječite ovrhu zapravo i ne znate, ali krediti nebankarskog sektora su vjerojatno najbolja, najpovoljnija i najbrža opcija za vas u trenutnim okolnostima možda i vaš jedini izbor.

Ako kapitulirate i dopustite ovrhu bit ćete na javnim popisima u koje može ući svaki e-građanin, što povećava vašu muku, jer su ti popisi poput stupa srama. Ako se još pitate od koga posuditi novac da ne budete izloženi javnoj sramoti, vaša adresa su nebankarske kreditne kuće sa svojom ponudom brzih online zajmova, pozajmica i kredita i potreban iznos dobivate odmah, pod povoljnim uvjetima i na prihvatljive rokove otplate. Sačuvat ćete cijelu plaću i izbjeći javnu sramotu.

Od koga posuditi novac kad vam djeca najave vjenčanje

Imate odraslu djecu koja su već za ženidbu i udaju, imaju i svoje srodne duše, žive već zajedno, zaposleni su ali nema ni naznaka da bi svoje veze i ozakonili. I onda vam jednog dana vaš sin samo najavi, ženim se i želim svadbu ili vas kćer samo obavijesti, udajem se i u vjenčanici želim otići od doma, a vi u šoku, od koga posuditi novac kada vam djeca najave vjenčanje onako, posve iznenada.

Većinu ušteđevine koja je bila namijenjena ovakvim sretnim iznenađenjima je pojela kriza. Završili ste u malim mirovinama i zapravo u banci ne možete ništa tražiti jer već imate kredite dignute prije odlaska u mirovinu. Nekako se nadate da su vaša djeca uštedjela nešto za svoja vjenčanja, ali ispada da oni baš i nemaju ništa ušparano, samo su se provodili. Ne možete se sramotiti i normalno je da se pitate od koga posuditi novac da sve prođe u redu i dostojanstveno.

Tagovi:

Više članaka