Gdje kupiti tarot karte

Gdje kupiti tarot karte

Gdje kupiti tarot karte i kako započeti s čitanjem karata?

Ezoterijsku literaturu i ezoterijski alat najčešće pronalazimo u specijaliziranim trgovinama, ili na raznim sajmovima, u raznim knjižarama. Većina navedenih specijaliziranih trgovina ima i web shop, koji omogućuje lakši izbor određenih proizvoda. Kada Vas krene zanimati svijet tarota, prvo pitanje koje ćete si postaviti je “Gdje kupiti tarot karte“? Naš savjet bi bio da se prije kupnje savjetujete sa određenim stručnjacima, ili osobama koje se bave tarotom. One će Vas detaljno uputiti u to koji špil je najbolje uzeti, kao i koju literaturu je najbolje istražiti. Postoji neko nepisano pravilo da karte odabirete po privlačnosti. Što ovo znači?

Vaša energija se povezuje sa svime oko Vas. Nije bez veze ako Vam određeni predmet zapne za oko, određena knjiga, određeni film itd. Ovo su sve primjeri kako Vam Vaša energija govori. Za početak, mnogi preporučuju sudbinske karte ili takozvane ciganice. Navedene karte se najbrže uče, lagano ih je povezivati, lako se spajaju sa našom intuicijom. Gdje kupiti tarot karte? Mnogi će ih uzeti online radi jednostavnosti i pristupačnosti. Naš savjet je da se prošećete do specijalizirane trgovine, jer možete dobiti savjet i uvid s strane stručnjaka.

Gdje kupiti tarot karte i koje karte odabrati?

Znate gdje kupiti tarot karte, no koje karte odabrati? Stručnjaci u području ezoterije navode kako se ne bi trebali zamarati s navedenim pitanjem. Odaberite one karte sa kojima ste se nekako povezali na prvi pogled. Povezanost s određenim špilom će pomoći i u boljem razumijevanju i učenju. Danas na tržištu tarot karata postoje i setovi za učenje koji sadrže 78 karata i podloge na kojima su iscrtane pozicije, redoslijedi, u kojima se slažu karte. Da li je ovo korisno? Tarot stručnjaci odgovaraju potvrdno.

Nije dovoljno naučiti samo značenje pojedinih karata, bitno je naučiti kako ih složiti i kako pročitati odgovor koje su one dale. Dolazimo do toga da je pola učenje, a pola Vaša osobna intuicija. Dobar tarot majstor sluša karte, ali i sam sebe. Zara tarot navodi kako su tarot karte pri čitanju zrcalo osobe koja želi odgovore. Da bi odradili dobro i kvalitetno čitanje, mi kao tarot majstor moramo slušati klijenta, i prema tome otvarati karte. Set za učenje gatanja je dostupan u većini specijaliziranih trgovina ili preko raznih web shopova, no vodite se onime što Vas privlači, ne onime što je jednostavnije.

Gdje kupiti tarot karte i kako postati dobar tarot majstor?

Stručnjaci u području ezoterije će Vam reći kako nije slučajnost da Vas privlače tarot karte. Što se pod tim misli? Rijetko tko je rođen sa talentom proricanja, ono je tehnika koja se uči i usavršava kroz godine rada. Ako ste osoba koja često sluša svoju intuiciju, i ako ste po prirodi veoma empatični – tada je to znak da bi mogli biti dobar tarot majstor. Svaki današnji tarot majstor se upitao “Gdje kupiti tarot karte” i kako ih krenuti koristiti. Kako se postaje dobrim tarot majstorom? Osim čitanja karata, dobar tarot majstor se zalaže za pomoć i savjet.

Većinu puta navedene ljude vidimo samo kao vidovnjake, no oni su po potrebi i prijatelji, savjetnici, vodilje. Koliko je potrebno da se nauči čitati tarot? Ovo ovisi o Vama samima. Ako imate dobru razvijenu intuiciju i moć povezivanja, cijeli proces učenja ne bi trebao trajati više od mjesec do dva dana. Naravno, u početku čitanja ćete se sigurno služiti određenim šalabahterima, što je sasvim u redu. Za početak, bitno je da znate da svaka karta predstavlja određenu stvar, i da ona ne mora značiti isto za svaku osobu. Upravo zato, Vaša intuicija je ključna stvar u čitanju karata.

Tagovi:

Više članaka