Intenskin - genetsko pomlađivanje

Za regeneraciju kože i ljepši ten
  • Bori se protiv šest vrsta bora, uključujući bore povezane sa stresom
  • Obnavlja ravnotežu vode i lipida u tankoj epidermi
  • Stvara bestežinski pomlađujući veo - zateže i zaglađuje
  • Budi osjetne receptore u koži, čije funkcije s vremenom blijede
  • Ciljani učinak na područja kože koja su izgubila mladost

Kako izgledati mlađe

Kako izgledati mlađe

Kako izgledati mlađe – žene

Svi na sebi osjećamo uticaj starosnih godina, međutim uz malo truda možemo svom izgledu dodati malo poleta i mladosti. Kako izgledati mlađe možemo postići i sa malim trikovima šminkanja, takođe razne trikove možemo primjeniti na frizuri i odjeći sa ciljem da se postigne rezultat. Najvažnije je da upamtite da ste još uvijek lijepi bez obzira na godine koje imate. Kako izgledati mlađe primjenom određenih kozmetičkih preparata savjetujem slijedeće:

Losion za čišćenje lica – koristite losion za čišćenje lica svaki dan i odaberite losion koji je blag i nije pretjerano masan. Obratite pažnju da je losion kao sredstvo za čišćenje lica hidratantno i nježno za kožu. Potrebno je da koristite svakodnevno ovaj losion za čišćenje lica prije nanošenje bilo kakve šminke. Ako to ranije niste koristili onda neka vam od danas to postane navika naročito na činjenicu da niste više mladi. Sredstvo za čišćenje lica uklanja hemikalije sa vašeg lica koja se nalazi u kozmetici i koja ostaje duže na koži i može prouzrokovati brže starenje kože vašeg lica.

Hidratizacija lica – uvijek hidratizirajte kožu lica nakon njegovog čišćenja. Vlažnost kože je jednako isto važno kao i samo čišćenje. U specijalizovanim trgovinama šminke pronađite hidratantnu kremu protiv starenja, a koja dubinski vlaži kožu lica.

Zaštita kože od sunca – zaštitite kožu lica od oštećenja sunca kremom za sunčanje. Koristite hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom SPF 15, koja sprečava isušivanje kože, a ujedno će vas zaštiti od štetnih UV sunčevih zraka. Također kremu koristite i za druge dijelove tijela: na prsima, rukama ili bilo kojim drugim dijelovima tijela koji su izloženi suncu. Ovo će spriječiti nastajanje tzv. staračkih pjega na prsima i rukama.

Kako izgledati mlađe – Make Up

Želite li saznati kako izgledati mlađe uz pomoć make up-a koji će smanjiti godine na vašem licu? U nastavku predlažemo nekoliko načina da taj cilj postignete.

Koža lica – prvo pravilo kod šminkanja je provjeriti u kakvom je stanju vaša koža lica. Ukoliko vam je koža bolja time će vam trebati i manje šminke za nanošenje na lice.

Usne – vjerovatno ste primjetili kako više starite vaše usne su sve više i tanje. Kako bi ih učinili punijim savjetujemo sjajilo za usne. Sa olovkom za usne prvo malo dodajte boje kako bi ispunile usne ili ružem koji je malo tamniji od prirodne boje vaših usana. Onda dodajte malo sjajila na vrh usana i bit ćete zadovoljni učinjenim.

Oči – stavite svoje oči u centar pažnje. Vaše oči su najprimjetniji i glavni detalj na vašem licu. One mogu odvratiti pažnju drugih od nekih nepravilnosti koje imate na licu. Poboljšajte boju vaših očiju sa sjenilom koji će istaknuti vaše oči. Boja plavih očiju najbolja je u kombinaciji sa plavo-sivim sjenilom, a za smeđe oči su najbolja sjenila smeđa ili zlatna. Pretjerano napadan make up može izgleati neprirodno, stoga upotrijebite za prirodne nijanse i umjerenu šminku.

Kako izgledati mlađe je u promjeni načina kako se odnosite prema svom tijelu kao i stilu života.

Kako izgledati mlađe – muškarci

Kako izgledati mlađe je lako pod uslovom da ste voljni uraditi neke male promjene na svom izgledu i načinu života. Izaberite novu frizuru koja je trenutno u trendu i obnovite svoju garderobu. Promjena načina razmišljanja i spontanost je odličan način kako izgledati mlađe nego što zapravo jeste. Jedite zdravu hranu, vježbajte, njegujte kožu.

Nova frizura – ofarbajte sijede u kosi sa bojom vaše kose kako bi izgledla mladoliko. Nova frizura je odličan potez da izgledate mlađe ali pripazite prilikom odabira nove frizure na oblik vašeg lica.

Nova garderoba – izvadite iz svog ormara svu garderobu i odaberite onu koja već svojim stanjem izgleda staro. Takvu odjeću poklonite i obnovite svoju. U trgovini kupite nešto malo uže hlače, nove majice i neko trend odijelo ali pazite pri tome da garderoba odgovara vašim godinama.

Njega kože – njegujte svoju kožu jer brigom o svojoj koži držat ćete je zdravom i mlađom. Neka vam bude navika da perete lice dva puta na dan, jednom ujutro i jednom uveče prije spavanja. Poslije pranja lica nanesite hidratantnu kremu za lice koja će svojim svojstvima učiniti vašu kožu glatkom i pomoći u sprečavanju nastajanja bora. Šišajte dlačice obrva, dlačice u nosu i u uhu. Obratite pažnju i na svoj vrat i redovno odstranite dlačice na vratu kako bi bio gladak i čvrst.

Tagovi:

Intenskin - genetsko pomlađivanje

Za regeneraciju kože i ljepši ten
  • Bori se protiv šest vrsta bora, uključujući bore povezane sa stresom
  • Obnavlja ravnotežu vode i lipida u tankoj epidermi
  • Stvara bestežinski pomlađujući veo - zateže i zaglađuje
  • Budi osjetne receptore u koži, čije funkcije s vremenom blijede
  • Ciljani učinak na područja kože koja su izgubila mladost

Više članaka

Gdje kupiti Clavosan kremu

Gdje kupiti Clavosan kremu

Gdje kupiti Clavosan kremuClavosan krema protiv gljivične infekcije Rješite se gljivica na rukama i...

Kako se našminkati

Kako se našminkati

Kako se našminkatiKako se našminkati - za početnike 1Šminka može učiniti magične stvari ali ne mora...

Kako se riješiti strija

Kako se riješiti strija

Kako se riješiti strijaKako se riješiti strija - na grudimaStrija na grudima je vrlo čest problem kod...