Kako pratiti supruga

Kako pratiti supruga

Kako pratiti supruga – preko njegovog telefona

Ako ste ovdje, vjerojatno ste u teškom životnom razdoblju i sumnjate u svog supruga. Generalno, muškarci su skloniji varanju u braku. Stoga vaše sumnje možda neće biti bez razloga. Mnoge žene su bile u toj situaciji u kojoj ste vi sada. Nažalost, većina njih to saznaje na teži način da ih supružnik vara. Srećom po vas, tu sam da vam pomognem. Reći ću vam način kako pratiti supruga 24×7, a da on za to ne sazna. U doba interneta teško je prevariti supružnika bez ostavljanja tragova na pametnom telefonu. Ako vas suprug vara, možete to lako saznati nadgledajući njegov telefon. Možete vidjeti da li vas vara u njegovim porukama ili čak preko lokacije telefona. Spyine aplikacija je najpopularnije rješenje za nadzor telefona na Internetu. Možete je koristiti za nadzor vašeg muža 24×7, a da on za to ne sazna. Aplikacija može nadgledati telefon vašeg supruga bez obzira radi li se o Android pametnom telefonu ili iOS telefonu. Da biste koristili Spyine, nećete trebati preuzimati nijednu aplikaciju na telefon ili računalo. Možete mu pristupiti putem web nadzorne ploče koja se otvara u bilo kojem web pregledniku po vašem izboru. Spyine je pun značajki kako biste bili sigurni da možete pregledati svaki djelić podataka s muževa telefona. Možete čak vidjeti sve poruke i zapisnike koje je izbrisao. Otkrijte kako pratiti supruga koje nudi Spyine kao rješenje. Morate instalirati aplikaciju Spyine za Android na telefon svog supruga da biste je pratili. Međutim, da bi vam u tome pomogao, Spyine je dizajnirao svoje Android rješenje koje je potpuno skriveno. Veličina aplikacije manja je od 2 MB i instalira se u roku od nekoliko sekundi. Jednom instalirana, ikona aplikacije nestat će s izbornika aplikacija na telefonu vašeg supruga. Aplikacija radi samo u pozadini i uopće ne pokreće nikakve obavijesti. Dizajnirana je tako da ne troši niti jednu bateriju. A kad osjetite da trebate deinstalirati aplikaciju, to možete učiniti na daljinu sa Spyine nadzorne ploče s bilo kojeg web preglednika koji koristite. Stoga vam više neće trebati pristupiti telefonu vašeg supruga nakon prve upotrebe. Sretno vam bilo!

Kako pratiti supruga – preko njegovog automobila

OK, pali ste u očaj. Sumnjate da vas vara ali želite da čvrsti dokazi potkrepe vaše sumnje. Ovdje vam predstavljamo jedan siguran način kako pratiti supruga, a koji vam omogućava: da pratite njegovo kretanje bez da on to zna; bez mogućnosti da se skriveni troškovi pojave na njegovom telefonskom računu; bez potrebe da stavite nešto na svoj telefon – poput instaliranja ili preuzimanja aplikacije za praćenje; bez da vas slučajno uhvati u praćenju, što bi stvari učinilo još lošijom.

Umjesto da brinete kako pristupiti partnerovom telefonu, jeste li razmišljali o tome da podmetnete neki svoj telefon, a kojem možete pristupiti bez problema? Odgovor na ovo je skriveni tragač u njegovom automobilu. Ovo je kreativan i provjeren način te ujedno i najmanje tehnički zahtjevan u usporedbi s drugim metodama ali ipak zahtijeva malo rada. Stvari koje će vam trebati kako pratiti supruga: pristup automobilu koji vozi, još jedan pametni telefon, Nova prepaid SIM kartica, aplikacija za praćenje pametnih telefona, vanjska baterija velikog kapaciteta tzv. “battery bank”.

– Pronađite stari pametni telefon ili kupite polovni putem interneta, na primjer preko OLX. Zapamtite što je manje to bolje jertroši manje baterije i imate više prostora za bolje prikrivanje.

– Ažurirajte softver na najnoviju verziju.

– Kupite prepaid SIM karticu sa najjeftinijim paketom podataka.

– Instalirajte i aktivirajte željenu aplikaciju za praćenje telefona.

– Omogućite “Usluge lokacije” na telefonu i u aplikaciji.

– Isključite sve moguće zvukove (isključite telefon) kako ne bi stvarao nikakvu buku (ni vibracije).

– Kupite eksternu bateriju velikog kapaciteta i spojite je prije nego što je stavite u automobil. Neke od ovih baterija mogu održavati vaš telefon radnim sedmicama bez potrebe da je vadite za ponovno punjenje.

– Instalirajte aplikaciju koja vas upozorava kad nivo baterije dosegne recimo 30% (možete je postaviti na bilo koji određeni nivo). To će vam omogućiti da se pripremite za pogodnu situaciju kada ćete neprimjetno uzeti telefon i bateriju iz njegovog automobila za dodatno punjenje.

– Prvo pametno sakrijte pametni telefon u svom automobilu i testirajte ga nekoliko dana. Nazovite ga, pogledajte da li zvoni, pogledajte koliko dugo baterije drže. Pripremite se prije nego što ga planirate podmetnuti u njegov automobil.

– Također važno, ne zaboravite da ga zaključate lozinkom ako ga slučajno pronađe i pokuša ući i shvati tko stoji iza toga.

Predlažem vam mjesta za skrivanje pametnog telefona i baterija u vozilu: prtljažnik automobila ima mnogo skrovitih mjesta, ispod središnje konzole jer ispod nje je obično puno pukotina i dovoljno da se telefon stavi tamo, ako ima dovoljno prostora, a čvrst je, sakrijte ga iza pretinca za rukavice tamo ima svakakvih pukotina. Budite kreativni! Svako vozilo je jedinstveno samo po sebi. Pokušajte pronaći sigurna mjesta na koja možete sakriti tamo gdje on nikad ne bi pogledao. Omogućite obavijet funkcije geofenciranja kada vaš suprug izađe iz određenog područja ili uđe u određeno područje. U aplikacijama “Pronađi moj telefon / Pronađi prijatelje” jednostavno dodirnite „Obavijesti me“, odaberite „Dolazak“ i odaberite lokaciju koju želite pokriti.

Uradite “screenshot” ekrana da imate dokaz da je zaista bio u tom području.

Kako pratiti supruga – preko Vibera

Kada uđete u brak, očekujete uzajamno povjerenje. Međutim, u stvarnom životu stvari ne funkcioniraju uvijek onako kako mi želimo. I tako dođe vrijeme kada ćete možda poželjeti kako pratiti supruga i saznati da li su vaše sumnje u njegovu vjernost opravdane, a razloga je dosta: Sumnjate da vas suprug vara i želite dokaz; Suprug vas je prije varao i želite ga imati na oku. U ovom tekstu uputit ću vas kako pratiti supruga preko Vibera.

Viber, kao i svi drugi popularni mesindžeri, već godinama poboljšava svoje sigurnosne sisteme. Sistem zaštite koji koristi naziva se end-to-end enkripcija. U osnovi to znači da sve što šaljete i primate (tekst, slike, videozapisi) mogu pristupiti samo sudionici tog razgovora. Osim ako, naravno, ne koristite špijunsku aplikaciju. Pokazat ću vam neke STVARNE metode pomoću kojih možete špijunirati Viber svog supruga.

Bez obzira na to što bi vam mogli reći neki prevaranti, čitanje nečijih Viber poruka na daljinu bez ikakvog fizičkog pristupa telefonu jednostavno je nemoguće. Pomoću špijunske aplikacije moći ćete je konfigurirati na način da ćete ciljanom telefonu svog supruga morati pristupiti samo jednom, a zatim ćete daljinski nadgledati njegove Viber poruke.

Što će vam trebati: pristup njegovom telefonu, PC ili tablet, aplikacija Viber za tablet ili računar, adresa email pošte. Viber možda nije hakiran, ali svejedno možete koristiti njegove usluge da biste špijunirali svog supruga. Viber se može koristiti u tabletima i računarima pored mobilnih telefona. Dakle, prvi besplatni način čitanja Viber poruka od supruga je da nakratko imate njegov telefon i skenirate QR kod na tabletu ili računaru. Ako mu je telefon zaštićen lozinkom ili uzorkom, morat ćete ih znati kako biste mogli otključati telefon.

Evo uputa šta trebate učiniti:

– Idite na službenu stranicu za preuzimanje Vibera.

– Odaberite svoju platformu: Windows, Mac ili Linux i kliknite na Get Viber. Bez obzira na vašu platformu, postupak je isti. Otvorite aplikaciju da biste nastavili.

– Morat ćete skenirati QR kôd. Otvorite Viber na suprugovom telefonu, otvorite izbornik i odaberite opciju QR Code. Ponekad se aplikacija može automatski otvoriti u režimu QR skeniranja, pa to nećete morati raditi ručno.

– Skenirajte QR kôd na računaru pomoću njegovog telefona.

– Sada biste trebali moći vidjeti njegove Viber poruke na PC aplikaciji.

Tagovi:

Više članaka