Kako ga zavesti

Kako ga zavesti

Kako ga zavesti – 1 dio

Kako ga zavesti, u nastavku priče slijedi moja razmišljanja kako ga zavesti i učiniti ga ludim za tobom. Davno su prošla vremena kada je isključivo na muškarcima bilo da iskoriste svoj šarm kako bi privoljeli djevojku po svom izboru. Sada su uloge poravnate, pa žene napreduju u zavođenju šarmirajući muškarca kojeg žele. Vjerovali ili ne, sposobnost zavođenja ženama je to prirodno. Ništa ne može spriječiti ova sramežljiva, zbunjujuća bića da oduševe muškarca koji im se sviđa i izlude ih kada pokažu svoje najbolje poteze u igri zavođenja. Jeste li se zapitali kako Madonna plijeni pažnju miliona svojom suptilnošću i senzualnošću. Složit ćemo se da je lijepa i atraktivna ali zbog svoje zavodljive taktike učinila ju je predmetom želje i fascinacije širom svijeta. Svaka žena je inherentno blagoslovljena senzualnim ponašanjem i osobmošću. Sve što vam treba je da kanalizirate onu unutrašnju divu koja je skrivena u vama i upoznate različite oblike taktike zavođenja. Kao prvo treba shvatiti koncept zavođenja kako bismo ga mogli koristiti u svoju korist.

Šta je zavođenje?
Zavođenje je snaga koja natjera nekoga da padne na stražnjicu zbog vas. Namjerni pokušaj da se privuče pažnja druge osobe i podstakne seksualna iskra kao taktika zavođenja. Ovaj koncept je tajanstven, izazovan, zanimljiv i ekskluzivan. Budući da su žene već zloglasne po svojim misterioznim načinima, one mogu koristiti ovu svojstvenu osobinu da zavode muškarca s lakoćom. Istražimo različite načine na koje se žena može transformirati u vruću zavodnicu i iskusiti umjetnost zavođenja muškarca kao nikada prije.

Ako ste se ikad zapitali kako zavesti muškarca na način koji ga izluđuje za vama i osigurate da ima samo oči za vas, onda vas čeka poslastica. Reći ću vam svaki trik kako da igrate igru zavođenja s takvom suptilnošću i diskrecijom da neće ni znati da na njega bacate svoju magiju. Ipak, upozoravam vas da je bavljenje umjetnošću zavođenja zahtijeva malo više truda i vježbanja jer je to višeznačajna igra.

Kako ga zavesti – 2 dio

Evo kako ga zavesti i kako možete postati profesionalka u tome:

Zavođenje je umjetnost koja započinje s vama. Dakle, kada kažemo da ste spremni za to, mislimo to doslovno. Dobro odjevena žena prirodno je opremljena oklopom samopouzdanja i šarma. Ako se pitate kako vam šarmantnost, suptilnost i otmjenost može pomoći da budete zavodljivi, onda imam odgovor. Muška seksualnost prilagođena je i pod utjecajem je vizualnih znakova. Studije su dokazale da centar za kontrolu emocija u mozgu, amigdala, pokazuje značajno veći nivo aktivacije kod muškaraca koji gledaju seksualne vizuelne podražaje od žena koje gledaju iste slike. Jednostavno rečeno, način na koji se oblačite i predstavljate ostavlja velik uticaj na to kako vas muškarci vide. Morate izgledati neodoljivo senzualno kako biste ostavili taj pozitivni prvi dojam. Kako ga zavesti nakon tog prvog dojma za to imam nekoliko korisnih savjeta:

Neka bude otmjeno: Otmjene žene znaju kako se pojaviti u nekoj prilici. Ako pratite modni bonton prilično dobro, onda možete iskazati snagu vizualne privlačnosti i privući bilo kojeg muškarca koji vam se sviđa. Jedno od osnovnih pravila da vaša pojava bude elegantna i da ne pokažete previše gole kože na svom tijelu. Ako nosite kratku haljinu, pobrinite se da vam dekolte nije prevelik. Ako se radi o haljini bez leđa, neka dužina bude primjerna. Ideja je održati ravnotežu pokazivanja i skrivanja, a kako biste stvorili enigmu sa svojim izgledom. Ne zaboravite ga nadopuniti parfemom za hipnotički dodir.

Kako ga zavesti – 3 dio

Neka bude prirodno: Neka vaša šminka bude prirodna. Upotrebljavajte svoju suptilnu kozmetiku koja vam pomaže poboljšati prirodni izgled, a ne da vam daje otrcani blistavo sjajan, našminkan izgled. Uravnotežena upotreba proizvoda trik je da izgledate ugodno u svojoj koži i osnažite se samopouzdanjem prirodne ljepote. Dame, izvadite osnovne proizvode za šminkanje, uključujući nijansu ruža, kako biste istakle svoju najbolju stranu.

Dosjetnost, inteligencija i humor moćni su alati da zadržite muškarca u ropstvu i pobudite njegov interes. Oslonite se na moć dubokih i zanimljivih razgovora da biste ga očarali svojom cerebralnom hrabrošću. Žena koja se zna riječima koristi, ovaj šarm će iskoristiti u svoju korist da dobije muškarca koji joj se sviđa i gradeći trajnu vezu. Pored stvaranja emocionalne veze, snaga riječi može uvelike doprinijeti da muškarca osvijesti vaše zanimanje za njega. Tu dolazi do izražaja kako ga zavesti riječima.

Budite spontani: Ako previše razmišljate o tome što ćete reći i kako, izgledat će da su vaše riječi uvježbane, a to nije dobra situacija. Neka mu bude ugodno u vašem društvu uz lagani razgovor koji teče bez napora.

Flertujte s njim: Flert je provjereni trik kako biste mu prenijeli svoju namjeru i zanimanje. Za žene je flert najsigurniji način da izraze interesovanje za tipa koji im se sviđa. Kako ga zavesti, za to ne postoje čarobne fraze koje bi zavele muškarca.

Pohvalite ga: Koristite svoje sposobnosti promatranja da biste primijetili što vam se najviše sviđa kod njega i obasuli ga iskrenim komplimentima. Možda će vam se svidjeti njegovo izrezbareno lice ili intenzivan pogled. Pitajte ga trenira li jer izgleda fit i mišićavo. Ne ustručavajte se izraziti svoje divljenje. I momci vole komplimente. Ako se nasmiješi i kaže hvala, onda magija komplimenata djeluje na njega.

Osporite njegove stavove: Stalno hvaljenje i slaganje s njim može vašu vezu učiniti dosadnom. Da bi to izbjegli, predlažem da na njemu primijenite tehnike obrnute psihologije i osporite njegove stavove. Obratite pažnju kako on to reaguje na drugačiju tačku gledišta. Ne budite agresivni. Budite ljubazni i znatiželjni i pogledajte kako se ovo okreće u vašu korist i upoznaje vas s nekim od njegovih skrivenih osobina.

Uz sve ove moje savjete sigurna smo da ćete vrlo brzo ovladati umijećem zavođenja.

Tagovi:

Više članaka