Kako osvojiti curu koja te odbija

Kako osvojiti curu koja te odbija

Kako osvojiti curu koja te odbija – 1

Cura te je odbila? Ego i srce te vraški bole. Osjećaš da je tvoja srodna duša ali ona to jednostavno još ne zna. Pa neprestano razmišljaš o tome kako osvojiti curu koja te odbija. Jesi li direktno odbijen samo zato što si joj prišao? Da li je uopće ne zanima upoznavanje? Mogu razumjeti da ti je srce povrijeđeno i u dubini duše znaš da ste vas dvoje trebali biti zajedno, čak i ako ona to još ne vidi. Da li ćeš se povući ako ona nije stvarno za tebe ili bi htio dobiti još jednu šansu? Evo nekoliko načina kako osvojiti curu koja te odbija. Zapravo bi mogao njeno odbijanje okrenuti u svoju korist. Reći ću ti kako. Ako te cura odbije ima li još uvijek šanse? Šanse da osvojiš curu koja nije pokazala zanimanje su nezgodne ali ne i nemoguće. Možda ti nije bilo najbolje ili je ona možda žurno donijela odluku. Šta ako su je prijatelji nahranili nečim negativnim u vezi s tobom što nije istina? Možda sumnja u tvoju namjeru? Može postojati bezbroj razloga da te odbije, a da zapravo ne zna zašto je rekla ne. Za sada, poradimo na toj premisi i nadamo se da postoji šansa da pridobijemo curu koja te je odbila. Zapamti, strpljenje je ovdje jedan veliki ključ. Imamo mnogo priča u kojima djevojke pišu o odbijanju momaka na krhkim osnovama, a zatim se pitaju kako ponovno pokrenuti prijateljstvo. Nemoj još odustati, možda joj se već sviđaš i žali što te je odbila. U nekim scenarijima, djevojka u tom trenutku možda nije spremna za obavezu ali svejedno joj se sviđaš. Ako misliš da je to tvoj slučaj, trebaš pričekati svoju drugu priliku i ostaviti joj vremena i prostora da bude spremna za nju. Na odbijanje moraš odgovoriti dostojanstveno, to je neophodno. U međuvremenu, možeš joj pokazati na nježnije suptilne načine da čekaš i da si jako zainteresovan. Ali ne zaboravi da postoji tanka granica između opsjednutosti nekim i stavljanja do znanja da si tu za nju. Evo nekoliko znakova opsjednutosti, pročitaj i pobrini se da nisi u tom prostoru. Obavezno povuci ispravne poteze. Ako misliš da još uvijek imaš priliku osvojiti njezino srce, onda se moraš potruditi i ja ću ti reći kako ali ako te opet odbije, preporučujem ti da to ostaviš. Ne možeš forsirati hemiju i privlačnost i trebao bi poštovati odluku druge osobe, a također zauzvrat smisliti kako krenuti dalje. Ponekad je puštanje važnije od neprestanog bavljenja time. Ako ti se netko stvarno sviđa i ona te odbije, bit će obeshrabrujuće i štetno to prihvatiti. Ali razumljivo je kad i dalje osjećaš prema njoj i ne želiš odmah odustati. Tako da, definitivno možeš izdržati neko vrijeme.

Kako osvojiti curu koja te odbija – 2

Koraci za kako osvojiti curu koja te odbija. Pobijediti curu koja te je jednom odbila malo je zeznuto i rizično. Već si u nepovoljnom položaju. Zapamti da ovog puta moraš biti još oprezniji. U ovom trenutku jedan pogrešan potez može je trajno odbiti od tebe. Odvoji malo vremena i pokušaj je upoznati bolje, razmisli o svojim interakcijama s njom, možda da pitaš njezine prijatelje i druge bez da zvuči jezivo, naravno, ako ste prijatelji na društvenim mrežama, prođi kroz njenu vremensku liniju da bi stekao uvid u njene lajkove i šta ne voli. Ne shvataj odbijanje previše ozbiljno. Možda misliš da nisi dovoljno pametan ili nisi dovoljno neovisan itd., pa si zbog toga odbijen. Ne shvataj odbijanje lično. Možda se nije radilo o tebi. I zapamti, bolje je pokušati i uspjeti nego nikada uopće ne pokušati. Pa čak i ako misliš da se radi o tebi, razmisli o tome na ovaj način, duboko zaroni u sebe i ako je potrebno radi na sebi. Nije neuspjeh kamen spoticanja koji će te naučiti kako se ne smije raditi. Preboli ovaj samoporažavajući okvir uma i zakorači u onaj koji je pun pozitivnosti i solidne strategije za osvajanje cure. A najbolji način da preboliš odbijanje u ljubavi je suočavanje s tim. Kako dostojanstveno odgovoriti na odbijanje? Napravi listu svih stvari koje su dobre kod tebe i iskoristi ih kako osvojiti curu koja te odbija. Možda imaš taj velik trbuh, ali si stvarno akademski pametni. Možda misliš da je to lice obilježeno boginjama koje si prebolio ali si draga i pažljiva osoba koju svi vole. Sve što trebaš je zagrijati je za stvari koje te čine pozitivnim. Nikada se ne mijenjaj tko si samo zato što si dobio odbijenicu. Takođe, kad voliš curu poslat ćeš joj i prave vibracije. U svakom slučaju ako si ozbiljan u namjeri s njom, sigurno želoš da joj se sviđaš onakakv kakav i jesi, a ne lažna verzija.

Kako osvojiti curu koja te odbija – 3

Pokušaj imati novi početak. Kako osvojiti curu koja te odbija, prije svega trebaš napraviti korak unazad i započeti s novim korakom. Poradi na uklanjanju svih nespretnosti koje okružuju tvoj odnos s curom nakon što te ona odbije. Počnite kao prijatelji drugi put. Ne pokušavaj inicirati večere i romantiku s njom. Zbog toga joj može nedostajati tvoje zanimanje i zapravo je natjerati da razmišlja o tome jesi li izgubio zanimanje za nju? Iskoristi drugu priliku da je upoznaš, šta joj se sviđa ili ne, što je čini tužnom, koji su joj ciljevi i snovi. Koji su njeni strahovi? U ovoj fazi bi preporučila da se ponašaš hladnije ako je moguće kao što bi bio s prijateljem na primjer. Ali budi zabavniji i zanimljivi, budi duhovit ali malo hladniji. Cilj je kako osvojiti curu koja te odbija i kako joj postati dobar prijatelj. Ako želiš znati kako preokrenuti odbijenicu onda moraš pažljivo proučiti šta si mogao pogriješiti? Jesi li bio previše drzak? Ili si nastupio nedovoljno samouvjeren? Jesi li se izgledao kao da si u nekom strahu zbog čega te je odbacila. Je li ona u načinu na koji si joj predložio sumnjala u tvoju namjeru? Sjeti se koraka koje si preduzimao i pokušaj zaključiti što je moglo poći po zlu. Poradite na svom pristupu i smisli strategiju kako ćeš je privoljeti, a ovaj put reci sebi da ćeš biti bolji. Uskladi svoje interese s njezinim interesima. Voli filmove, pokušaj nabaviti njezin žanr i gledaj neke od njih kako biste imali zajedničke teme za raspravu. Voli muziku, razvijaj interes za to. Ona je gurmanica, postao si glavni kuhar. Jesi li dobro shvatio? Sljedeći put kad je pozoveš i ako se ona složi, trebao bi znati stvari koje pomažu vama dvoma. Doznaj sve o njezinim interesima i pokušaj ih uklopiti u svoj život i saznaj šta zabavljanje zapravo znači za ženu. Budi strpljiv. Kao što sam prije rekla: „Strpljenje je ključ uspjeha“, zato moraš u sebi usaditi vrline strpljenja. Ne možeš očekivati da ćeš za dva tjedna promijeniti nečija osjećanja prema tebi. Zato joj daj malo vremena da razmisli o tome jer si joj možda naglo prišao, a ona te je odbila ne znajući tvoja istinska osjećanja. Kao žena koja ti ovo piše savjetujem te da ponekad to moraš intuicirati. Djevojke nisu glupe. Ne zaboravljamo kada je momak izrazio interes. Ako u početku odbijemo, to znači da me za sada pustiš na miru, ali neću zaboraviti da si zainteresiran za mene.

Tagovi:

Više članaka