Kako iznenaditi partnera

Kako iznenaditi partnera

Kako iznenaditi partnera – kod kuće

Odabir prave ideje kako iznenaditi partnera ovisi o tome koliko ste dugo zajedno, koji su njegovi interesi i ideje koje ste već radili u prošlosti. Bez obzira jeste li tek započeli veze ili ste u ozbiljnoj vezi, sa savršenom idejom za svog partnera možete pronaći u ovom tekstu prijedloga. Kako iznenaditi partnera kod kuće. Ostanite kod kuće ako želite izbjeći užurbane restorane i uživati u intimnoj noći. Postavite raspoloženje svijećama, posebnom rasvjetom, muzikom i bilo čime drugim što voli i pripremite se za romantičnu noć. Pripremite noć za film kod kuće tako što ćete kauč napuniti mekim pokrivačima i sa puno jastuka. Napravite kokice, kupite njegove omiljene slatkiše i ugodno uživajte u sjajnom filmu. Iznenadite ga odmah kad prođe kroz vrata ukrasnim balonima ili trakama i fotografijama od vas dvoje. Pomozite mu da se oslobodi stresa pripremivši mu pjenušavu kupku, dajući mu manikir i pedikir ili opuštajuću masažu. Ideja za poklon koju biste mogli dodati može biti i udoban ogrtač.

Kako iznenaditi partnera – za Valentinovo

Kako iznenaditi partnera van kuće. Ako vi i vaš partner obično volite boraviti kući, promijenite to tako što ćete ga izvesti za Valentinovo. Svakako napravite aranžmane i rezervacije unaprijed jer se mjesta brzo popune tokom sedmice Valentinova. Vodite svog partnera u romantičnu avanturu na otvorenom, poput pješačenja do vidikovca, kampiranja, vožnje kajakom. Isključite svoje telefone i uživajte u međusobnom društvu i ljepoti prirode. Promijenite scenografiju i rezervirajte vikend izlet. Odredište koje odaberete treba odražavati interese partnera – neke od mogućih destinacija uključuju vinarije, velike gradove, selo ili more. Kako iznenaditi partnera novim odjevnim predmetom? Ako je previše zeznuto samostalno kupovati partnerovu veličinu ili stil, iznenadite ga šopingom. Potražite neke od njegovih omiljenih muzičkih grupa ili timova i pogledajte hoće li biti takav događaj u vašem području. Ovo iznenađenje je poklon koji će mu se svidjeti. Da li je vaš partner ljubitelj istorije ili ljubitelj umjetnosti? On će s vama eksplozivno istraživati i učiti u velikom muzeju ili modernoj umjetničkoj galeriji. Podignite ispred navedenu bilo koju ideju za iznenađenje na sljedeći nivo tako da partneru povežete oči. Neće imati pojma kamo ga vodite, čineći iznenađenje mnogo zabavnijim. Profesionalni savjet, povežite mu oči s novom kravatom koju će dobiti na poklon ili šalom od svile za nju.

Kako iznenaditi partnera – hranom

Možda ste čuli da je nečiji srce najbrži put kroz njegov želudac. Ukoliko vam je namjera da svog partnera iznenadite hranom isprobajte jednu od ovih ideja kako iznenaditi partnera ukusnom hranom. Za slatko iznenađenje ponesite luksuznu čokoladu, suho voće ili neku drugu deliciju kući ili na posao. Pokušajte napisati simpatičnu poruku ili napomenu koja će ga kasnije podsjetiti na vaše planove. Započnite njegov slobodni dan servirajući mu doručak ili marendu u krevetu. Kako iznenaditi partnera svečanom večerom, za tu priliku uzmite lijepu bocu vina i meso, sireve, voće, krekere, kruh i povrće koje želite uključiti. Manja ploča od šarkuterija odlično funkcionira kao predjelo. Spremite omiljeni obrok svog partnera i gledajte kako mu svijetli lice kad mu ga servirate. Nećete sigurno pogriješiti ako se odlučite na večeru kod kuće uz svijeće i romantičnom muzikom koja će ispunjavati sobu dok zajedno večerate. Ako vaš partner voli kuhati, skupite sve sastojke koji su vam potrebni i skuhajte lijep obrok zajedno.

Tagovi:

Više članaka